به گزارش خبرنگار مهر، جواد باقری عصر دوشنبه در نشست خبری که در محل شهرک صنعتی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: شهرک صنعتی مشهد با ۱۱۳ هکتار اراضی تعریف شده ۳۰ سال قبل در جاده مشهد به کلات به عنوان قدیمی ترین شهرک صنعتی پایه گذاری شد و در حال فعالیت است.
وی افزود: ۲۶۲ قرار داد صنعتی به مساحت ۷۰ هکتار و سرمایه گذاری ۵۰۰ میلیارد ریال با اشتغال حدود شش هزار نفر، شهرک صنعتی مشهد را به یکی از قطب های تولیدی استان تبدیل کرده است.
رئیس هیئت مدیره شهرک صنعتی مشهد گفت: از مجموع واحدهای تولیدی در این شهرک صنعتی ۲۴۱ واحد تولیدی و الباقی واحد های کارگاهی کوچک هستند.
وی بیان کرد: حدود ۸۰ درصد واحدهای تولیدی این شهرک صنعتی فعال، شش درصد غیر فعال، سه درصد در حال ساخت و دو درصد نیز راکد هستند.
باقری عنوان کرد: در حال حاضر ۱۵۲ نفر نیز در واحد های کارگاهی شهرک صنعتی مشهد فعالیت دارند که امید می رود با حمایت های دولتی این بخش نیز فعال تر و اشتغال بیشتری ایجاد شود.
وی از بین رفتن رنج ناشی از کمبود آب و برق و سوخت مورد نیاز واحدهای تولیدی فعال در شهرک صنعتی را یکی از ویژگی های شهرک صنعتی دانست و اظهار کرد: بهترین مکان برای استقرار واحدهای تولید در شهرک های صنعتی است.
رئیس هیئت مدیره شهرک صنعتی مشهد همچنین به قانون مالیات بر ارزش افزوده واحد های تولیدی اشاره و بیان کرد: طبق این قانون که بنده فکر می کنم تاثیر زیادی در پیشگیری از آلایندگی نداشته است واحدهای آلاینده جریمه ای در قالب قانون مالیات مستقیمی را پرداخت می کنند که ما در این شهرک صنعتی فقط چهار واحد مشمول این قانون را داریم.
وی همچنین به واحدهای تولیدی این شهرک صنعتی اشاره و اظهار کرد: واحدهای تولیدی این شهرک در حوزه صنایع غذایی، فرش و رنگرزی، قطعه سازی، ریخته گری و اغلب صنایع تولید واسطه ای فعالیت می کنند.
باقری همچنین در پاسخ به خبرنگار مهر، که شهرک صنعتی مشهد چه اقدامات قابل تاملی در راستای اقتصاد مقاومتی برداشته است، گفت: در شهرک صنعتی مشهد با حمایت از واگذاری کار ها به صنایع تولیدی کوچک تلاش کرده ایم تا در راستای اقتصاد مقاومتی گام برداریم.
رئیس هیئت مدیره شهرک صنعتی مشهد با بیان اینکه حدود ۸۰ درصد صنایع کشور، صنایع کوچک هستند تاکید کرد: واحد های کوچک و صنایع کوچک در شرایط تحریم آسیب کمتری می بینند و ما نیز باید به سمت حمایت از این واحد ها حرکت کنیم.
وی همچنین به «بنیاد برکت» اشاره و اظهار کرد: «بنیاد برکت» با حمایت دفتر مقام معظم رهبری و با هدف حمایت از سرمایه گذاری در مناطق مختلف کشور بویژه مناطق محروم و در راستای توازن و توسعه عدالت فعالیت های خوبی انجام می دهد که لازم است این بنیاد بیشتر به علاقه مندان حوزه تولید و صنعت معرفی شود.
باقری گفت: تلاش می کنیم تا با حمایت از واحدهای تولیدی، تولید مان را به حداکثر ظرفیت برسانیم و با همکاری شرکت شهرک های صنعتی بتوانیم گام های مثبتی در راستای توسعه کشور در چارچوب اقتصاد مقاومتی برداریم.
سید وحید سید زادگان مدیر عامل شهرک صنعتی مشهد نیز در ادامه با بیان برنامه این شهرک برای توسعه بیشتر گفت: ۱۰۰ هکتار زمین مجاور این شهرک صنعتی خریداری شده و مطالعات فاز یک آن نیز انجام شده است.
وی افزود: از ابتدای سال ۹۴ زمین های خریداری شده به متقاضیان واگذار خواهد شد و امیدوارم ساخت و ساز واحد های تولیدی نیز از آواخر همین سال آغاز شود.
در بازدیدی که امروز خبرنگاران از شهرک صنعتی مشهد داشتند از مرکز اورژانس و مرکز تصفیه آب این شهرک صنعتی نیز بازدید کردند.
نظر شما